“WIJ MAKEN GEEN MONTUUR, WIJ MAKEN "HAUT LUNETTERIE” 
Van het maken van het ontwerp tot de uiteindelijke productie, is er maar één regel: geen compromis. Edwardson Eyewear is een uiting van expertise en vakmanschap. We werken alleen met de beste ambachtslieden in het vak, zowel in Jura in Frankrijk als in de Sabae regio in Japan. MONTUREN zijn voor ons meer dan een product, het is KUNST. 
Voor de metalen versies gebruiken we de beste componenten, we ontwikkelen ook onze eigen monturen in Frankrijk en we selecteren de exclusieve acetaten van Mazzucceli in Italië voor de windsor ringen. Al onze brillen zijn verguld met edele metalen zoals goud (22k) en voorzien van een blanke coating. Ze zijn uitgerust met titanium neuspads, om maximale duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Van gravure tot kleurkeuze, we laten er geen twijfel over bestaan, we passen onze eeuwenoude familiekennis toe. Wij maken geen gewone monturen maar high-end monturen.
De acetaat monturen van Edwardson worden gefabriceerd in de Sabae regio in Japan, bekent om haar buitengewone vakmanschap en onvolprezen kwaliteit. Ze worden uitgerust met een vijfvoudig geklonken scharnier voor optimale duurzaamheid. De veren van deze monturen zijn voorzien van een metalen kern voorzien van het Edwardson logo hetgeen ze een zeer exclusieve uitstraling geeft.
Een belangrijk voordeel is dat ze eenmaal goed afgepast niet meer zullen vervormen en daarmee garant staan voor jarenlang comfortabel draagplezier.


Vision Eyewear is exclusief leverancier van EDWARDSON EYEWEAR. Maak snel een afspraak om de nieuwste modellen te bekijken!

Het vakmanschap 
Met de hand gemaakt door de meest ervaren ambachtslieden in Frankrijk en Japan, Edwardson is meer dan alleen een merk, het is het resultaat van vakmanschap. Met behulp van het beste materiaal doorlopen onze monturen een proces van 35 stappen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk montuur is gemaakt om lang mee te gaan met een uitzonderlijke zorg voor het detail, we maken "haute Lunetterie". Van het aangepaste acetaat tot de 22-karaats vergulde coating van ons montuur, elk onderdeel is geselecteerd om de maximale duurzaamheid te bereiken Onze productieproces is een inzet om ervoor te zorgen dat onze impact op het milieu minimaal is.

Edwardson is een High Eyewear-merk gevestigd in Genève, opgericht door Edouard Bollé. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in productontwerp en modemarketing, besloot Edouard zijn eigen verhaal te creëren in Artisanal Eyewear. De manier van werken is altijd hetzelfde geweest sinds de start van het merk in 2015, geen onzin, geen commerciële keuzes. Alleen de beste brillen gemaakt door de beste vakmensen. “Tijdloze esthetiek, innovatie en compromisloze kwaliteit zijn vanaf de eerste dag mijn uitgangspunten. Ik ontwerp waar ik van hou en ik zorg ervoor dat mijn monturen lang meegaan. Ik hou van brillen en wil dat mensen het voelen.” 
 Edouard Bollé